7 okt. 2010

Intervju efter intervju..men inget jobb!

Har denna vecka varit på 2 intervjuer. Blev idag uppringd av ett bemanningsföretag där jag lagt in mitt CV,och ska på intervju nästa vecka.

Har varit på så många intervjuer,men inget som har lett till jobb. Man börjar ju undra; är det MIG det är fel på?

Tydligen har jag bra erfarenheter,meriter och har skrivit en bra ansökan eftersom jag kallas på intervjuer. Men i slutändan blir det aldrig något. Så är det mig det är fel på?

Har jag fel kläder på mig? Ser jag fel ut?Beter jag mig fel på intervjuerna?

Hade jag råd skulle jag köpa ett par finbyxor och en kavaj och blus och ha på mig på intervjuerna. Men det finns inte pengar till detta. Jag får ha på mig det som finns. Barnen har behövt så mycket extra nu när hösten kommit så det har inte funnits en krona över att ekipera mig.

jag är som jag är,jag är väldigt öppen och social och tycker jag gör bra ifrån mig på intervjuerna,men det blir aldrig nåt.

Fasar inför julen. Barnen som önskar sig än det ena än det andra,samt att de har 15 (!) kusiner som ska få klappar också. Fixar jag inget jobb inom kort blir det en tajt jul. Dessutom fyller yngsta år snart också...

Vi fick i förra veckan en liten utbetalning på 2000:- från försäkringsbolaget,och vi har kunnat fylla på mer i frysen och köpt höstskor till äldsta dottern. Men bilen måste tankas och jag ligger faktiskt efter med en faktura för barnomsorg.

Har kontakt dom och sa att de får full betalning (alltså för 2 månader) i slutet av månaden men de har redan skickat det till KFM,och jag bävar brevlådan där det står att "barnomsorgen kommer sägas upp".

Hade ett ordentligt magkatarr anfall i natt pga detta.

Men men,bara att fortsätta kämpa,eller....?