8 sep. 2010

Inväntar besked om jobbet

Så har jag varit på intervjun hos företaget jag sökte jobb på. Eftersom så mycket står på spel så var jag otroligt nervös,och hade lite svårt att berätta om mig själv. I efterhand kom jag på 1000 saker jag borde sagt,men inte fick fram.Funderar på att mejla honom och berätta lite mer....

Får väl svar i slutet av veckan.

Väntar på svar från CSN också,då jag påbörjade studier i augusti på distans men fick nekande till studiebidrag pga 2 st återkravsskulder jag inte kunnat betala. Det har gått en månad sedan jag överklagade,och hoppas att de beviljar mig bidraget. Jag studerar 2 ämnen för att få behörighet till universitetet.

Studiebidraget= 2 skolböcker som jag inte kunnat köpa samt höst/vinterkläder till barnen och mig själv! Får jag inte det så blir det trolla igen!

Väntar även på ersättning från ett försäkringsbolag då en telefon jag hade blev stulen (såklart min vanliga otur),och den var värd ganska mycket (fick en iphone av mamma),frågan är dock om de betalar ut i pengar eller med en ny telefon. Pengar vore toppen,men jag tror inte det.

Är så taggad på att få börja jobba,tjäna pengar och kunna börja betala av på mina skulder! Tror inte jag kommer söka skusan,jag tror jag kan fixa att betala av allt på en ca 2 år om jag bara har inkomst! Vill tackla den tjuren i hornen!