16 sep. 2010

I´m at the end of my rope!

Fick imorse ett negativt besked på det jobbet jag var på intervju hos. Chefen för bemanningsföretaget sa att företaget gått vidare med en annan som INTE har barn för de är rädda att man ska VAB:a mycket. Jag som ALDRIG VAB:at någonsin. Chefen sa att hon jättegärna behåller min CV för jag är "en sån trevlig och underbar människa som kommer göra ett jättebra jobb" men det betalar inte mina räkningar eller hur?

Nu känns hoppet ute. På riktigt. Jag har sökt över 200 jobb,varit på ett par intervjuer men INGENTING. Samtidigt trollar jag fram småpengar för att få ihop till mjölk,smör och bröd. vad ska jag göra? Sluta betala mina räkningar så att vi kan äta?

Är sen med en faktura redan (dagis) det fanns helt enkelt inte pengar till den,så denna månad måste vi betala dubbla,har redan fått hotbrev av kommunen att de stänger av barnen om jag inte betalar den på en gång. HUR ska jag kunna fiska ihop pengar till detta när jag har 0 kronor i inkomst? HUR?

Kronofogden skickade förfrågning till min tidigare arbetsgivare vilket gjorde att jag fick kicken. Detta trots att jag var proaktiv och ringde KFM och ville skicka in lönespecar och arbetsgivarintyg så att de kunde räkna ut på det (det skulle ändå inte kunnas utmäta någonting). Tack för det.

Var medlem i A-kassan och betala avgiften så länge jag jobbade. Sökte om A-kassa men fick NEJ pga "arbetsvillkoret".Jag hade varit arbetslös 1,5 år innan två gånger och DÄRFÖR fick jag nu ingen ersättning. Tack för det.

Har börjat plugga och läser nu 2 ämnen på distans för att få behörighet till universitetet,me fick NEJ av CSN till bidrag för jag har återkravsskuld. Jag har meddelat att jag kan INTE betala återkravet då jag inte har inkomst,och får jag bidrag medans jag faktiskt studerar kan jag börja återbetala om än lite. Detta är överklagat men jag väntar mig ett stort NEJ i bervlådan snart. Tack för det.

VAD MER SKA JAG GÖRA?

Jag var faktiskt på vippen att rösta på moderaterna då jag tycker deras jobbpolitik är bra,men helvete om människor ska straffas på detta sätt "för att få en piska att söka arbete" då kan moderaterna dra åt skogen.

Hade jag fått a-kassa nu hade jag KLARAT mig tills jag fått jobb.Det spelar ingen roll att Reinfeldt beklagar sig över detta, han skrattar gott på väg till banken,medans jag sitter här med en klump i magen och vet inte HUR jag ska göra.

Barnen behöver nya höstskor,byxor och jag vet inte vad. HUR ska jag fixa detta,jag har 270:- kvar.

Det känns som att jag ger upp u. Vita flaggan är uppe,och nu orkar jag inte mer.