21 juni 2010

När jag får ett jobb.....

Har bara varit arbetslös 3 månader nu men det känns som en livstid. Pengarna är slut,men jag ger inte upp förren jag får ett arbete. Inkomst är den enda vägen ut ur skuldträsket. Min stora oro är att samma sak ska upprepa sig igen, att jag får kicken så fort kronofogden skickar in löneutmätningspapper till arbetsgivaren.

Det första jag ska göra när jag får en inkomst är att starta upp små avbetalningsplaner på de skulder som ligger hos olle,bara för att hålla dom i schack så de inte söker utmätning.Visst det är ingen garanti att de inte gör det, men det är större chans att dom inte gör det om de får lite stålar varje månad.

Sedan ska jag köpa mig kläder. Och fina skor. Jag ska spara pengar så att vi kan resa iväg nästa sommar.

För faktum är att får jag ett jobb så fixar jag allt det. Förra året när jag hade arbete betalade jag av småskulder, vi reste utomlands och jag kunde köpa kläder till mig själv. Vi behöver en inkomst till för att kunna leva som alla andra. Det gäller bara att planera smart och hålla hoppet uppe,annars kan det vara så lätt att bara dyka ner i skiten när man får bakslag.

Har jag arbete kan jag även söka om skuldsanering,och då se fram emot att bli skuldfri!

Jag KOMMER att få ett jobb,och det KOMMER att bli bättre.

Nu tar jag en dag i taget,och trollar tills dess att jag får ett jobb.